Jaa sisältö

Suomen ATK-Maahantuonti Oy on vuonna 1995 perustettu täyden palvelun IT-yritys. 

Toimimme Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson talousalueilla.

Kuulumme valtakunnalliseen Data Group-ketjuun. Liikkeemme palvelevat niin yksityis- ja pk-yritysasiakkaita sekä myös julkisyhteisö- ja kuntasektorin asiakkaita.

Tekninen ja kaupallinen osaamisemme on sertifioitua, meillä on useita laite- ja ohjelmistovalmistajien sertifiointeja ja kumppanuuksia.

Päätuotteitamme ovat tietokoneiden ja palvelimien lisäksi monipuoliset huolto-, asennus- ja ylläpitopalvelut. Olemme myös merkittävä toimija maksamisen ratkaisuissa, olipa kyse yksittäisestä maksupäätteestä tahi laajoista kassajärjestelmäkokonaisuuksista.

Taloutemme on vahvalla pohjalla. 

Yritysmyyntimme on erikoistunut PK-sektorin kokonaisratkaisuihin. Kauttamme yritys saakin ohjelmistot, työasemat, palvelimet, varmistusjärjestelmät, atk-verkot, koulutuksen, ylläpitopalvelut, tuen sekä myös monipuolisen rahoituspalvelun. Kaiken yhdestä ja samasta paikasta. Lisäksi meiltä saatte maksamiseen liittyvät kokonaisvaltaiset ratkaisut: maksupäätteet ja kassakoneet/-järjestelmät.

Monimerkkihuoltomme huoltaa pöytätietokoneet sekä kannettavat tietokoneet. Perinteisen laitehuollon lisäksi olemme erikoistuneet erilaisten virus- ja haittaohjelmien aiheuttamien ongelmien ratkaisuun. Meiltä saat myöskin vahinkoarviot ja -raportit vakuutusyhtiötä varten.

Toimitamme asiakkaillemme myös tarvittavat tietoturva-, etätyö- sekä mobiiliratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Esimerkinä Microsoft Exchange- ja F-Secure Protection Service for Business -tuotteet.

Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme parhaiten palvella!

Jaa sisältö