TIETOKONEET/PALVELIMET

Valikoimastamme löytyvät kaikki Lenovo, DELL, HP sekä Data Group-palvelimet. Tyypillisesti palvelimeen ja samalla asiakkaan atk-verkkoon liitetään huoltosopimus kattamaan laitteet, verkon sekä lähituen käyttäjille. Rahoitusmuodoksi suosittelemme kauttamme saatavaa joustavaa leasingrahoitusta.

OKI-TULOSTINRATKAISUT

Olemme virallinen OKI Executive Series -kumppani. Kauttamme löydät OKIn laadukkaat ja kustannustehokkaat ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille. Laitteiden hintaan sisältyy aina kolmen vuoden takuu! Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja pyydä tarjous, puhelin: 0207 345 664

 

dellpc

LENOVO- KUN VAIN PARAS KELPAA

Olemme täyden palvelun Lenovo GOLD-partner ja kauttamme löydätkin aina parhaat Lenovo-ratkaisut yrityksellesi. Pyydä asiantuntijamme tekemään maksuton kartoitus ja tarjous, soita heti: 0207 345 660.

 

vx680

VERIFONE-MAKSUPÄÄTTEET

Verifone on Suomen johtava maksupäätetoimittaja ja olemme heidän suurimpia kumppaneita Suomessa ja kauttamme löydätkin aina varmasti oikean maksuliikenneratkaisun yrityksellesi.

Sähäkkä paikallinen huoltomme palvelee Lappeenrannan ja Karhulan toimipisteissä sekä asiakkaan tiloissa sopimuksen mukaan. Edes rikkoutuneet päätteen vaihto samana päivänä ei ole ongelma meille! Meiltä myös kaikki maksupäätteisiin ja kassoihin liittyvät tarvikkeet ja lisävarusteet.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin myymäläämme tai vaihtoehtoisesti ota yhteyttä sopiaksesi maksuton kartoitus asiantuntijamme kanssa, puhelin: 0207 435 662.

PALOMUURIT, VERKOT, IP-VIDEOVALVONTA- JA KULUNVALVONTARATKAISUT

Toimitamme palomuuriratkaisuja pk-yritysten tarpeisiin (mm. Zyxel). Rakennamme yritysten sisäverkkoja (kaapeloinnit, kourut, jne). Toteutamme IP-videovalvonta- ja kulunvalvonratkaisuja (mm. Panasonic, Mobotix, Planet). Pyydä asiantuntijamme paikalle kartoittamaan tilanne! Olemme toimittaneet ratkaisuja toimistoihin, tehdasympäristöihin, voimalaitoksiin jne.