Suosittelemme

Data Group 11.01.2019
Jarkko Pippola, Yrittäjä, Data Group SataIT 10.12.2018
Mika Krankkala, Account Manager, Samsung 20.11.2018

Avainsanat

Jaa sisältö

Uusi omistajakumppani tuo lisää asiantuntijaosaamista – Hyvinkää kasvattaa palveluliiketoimintaansa.

Data Group –ketjun jäsenliike IT-Infotec Oy:n uusi omistajakumppani on pitkän linjan ICT-yrittäjä Pertti Suutarinen. Hän tuo mukanaan lisää palveluliiketoimintaosaamista, erityisesti ICT-ulkoistuksista, ulkoistuksen sisällöistä ja sopimuksista sekä pilvi- ja konepalvelusaliratkaisuista. Yrityksen nimimuutos on osa isompaa muutosta. Yritys keskittyy sataprosenttisesti IT-palveluliiketoimintaan.

Myös uudet liiketilat ovat etsinnässä.

– Meitä on nyt neljä Hyvinkäällä, ja tulemme rekrytoimaan palveluliiketoiminnan kasvaessa 1–2 asiantuntijaa tulevan vuoden aikana, Suutarinen sanoo.

Asiakas haluaa hankkia yhdestä paikasta laajemman IT-palvelukokonaisuuden.

Liiketoiminnan fokusoituminen on Kuusisen ja Suutarisen mukaan tarpeellista: Asiakkaat haluavat vahvempaa ICT-kumppanuutta. 

– Tätä asiakkaamme ovat nimenomaan toivoneet: Kokonaispalvelua ja mieluiten läheltä. Uskomme, että hyvä ICT-kumppanuus tuo asiakkaillemme kilpailuetua, sanoo yrityksen toimitusjohtaja Timo Kuusinen.

Hyvinkään voi ostaa yksittäisiä laitteita, palveluita ja ohjelmistoja, mutta myöskin laajempia palvelupaketteja, ylläpitosopimuksen päivittäisen IT-toimintojen sujuvoittamiseksi sekä ulkoistamispalveluita. Yrityksen toimialue on Hyvinkään seudulla, Riihimäen ja Keski-Uusimaan sekä Hämeenlinnan suunnalla.

– Pystymme auttamaan asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa, kun tunnemme asiakkaat ja heidän tarpeensa. Meiltä saa tarvittavat ICT-palvelut laajasti omalla paikkakunnalla lähipalveluna.

Usealla paikkakunnalla ympäri Suomea toimiville yrityksille kattava lähipalvelu tarjotaan Data Group –liikkeiden verkoston kautta.

– Ketjun kautta meillä on käytössämme tarvittaessa 370 IT-ammattilaista ympäri Suomen. Sitä kautta yksittäisellä Data Group –liikkeellä on enemmän muskeleita laajempiinkin ratkaisuihin.

Data Group 24.10.2018

Suosittelemme

Data Group 11.01.2019
Jarkko Pippola, Yrittäjä, Data Group SataIT 10.12.2018
Mika Krankkala, Account Manager, Samsung 20.11.2018

Avainsanat

Jaa sisältö